Fri frakt över 625kr
Webbfrågor telefon: 0122-10120e-post: order@ifpartner.se
Visa priser:

Integritetspolicy

PERSONUPPGIFTSPOLICY

 

Antram är personuppgiftsansvarig när personuppgifter som rör dig behandlas. Denna policy informerar om behandling av personuppgifter i samband med att en användare besöker Antrams webbplats eller köper en produkt av Antram.

 

1. VAD SAMLAR VI IN FÖR INFORMATION?

Vi behandlar personuppgifter vid köp eller registrering av konto.

Personuppgifter och data som hanteras utgörs av följande:

• För- och efternamn 

• Personnummer (Hanteras endast av Klarna och sparas inte i vårt system)

• Adress

• Telefonnummer

• E-postadress

• IP-adress

• Internetbrowser och enhetstyp

 

2. VARFÖR SAMLAR VI IN DENNA INFORMATION?

Informationen och personuppgifter från dig används i huvudsak för att kunna genomföra det avtal vi ingår i och med ett köp på sidan samt att kunna erbjuda reklamationer och återköp.
Vid uppskapande av ett konto på vår sida så lagrar vi den information du angett för att förenkla ditt besök på sidan. Vi har tillgång till att se ditt kundkonto och uppdatera informationen om detta skulle vara nödvändigt.

Google Analytics

Vi använder oss av google analytics för att kunna få information om hur folk besöker och navigerar på vår sida. Denna information kan sedan användas som bas för marknadsföringssyfte. Ingen identifierande information kommer att skickas till Google Analytics

Betalsätt

Vi använder Klarna som betalmedel i vår kassa. Detta innebär att vi kan komma att skicka med dina personuppgifter till Klarna när kassan först laddas, detta för att Klarna skall kunna hantera ditt köp.
Din persondata hanteras enligt Klarna’s egna privacy notice.

 

3. DINA RÄTTIGHETER

Enligt GDPR så har du rätt att få ut information om vilka uppgifter vi har lagrade på dig. Du har även rätt att be oss ta bort alla identfierade uppgifter som vi har lagrade på dig. Detta kan vara Orderinformation eller ditt uppskapade kundkonto. Om du vill har frågor kring dina uppgifter var vänlig och kontakta oss.
 

Gå upp
<